BATMAN / SASON - Acar İlkokulu

(0__) ___-____
ACAR
Vizyon
.ACAR İLKOKULUNU; OKUL PAYDAŞLARIMIZIN (YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZ VE VELİLERİMİZİ) GÜÇLERİYLE EN KISA ZAMANDA; BULUNDUĞUMUZ YERLEŞİM BİRİMİNDE ,BULUNDUĞU BÖLGEDE ADINDAN SÖZ ETTİREBİLECEK KADAR KALİTELİ,SEVİYELİ EĞİTİM VEREN KURUM YAPMAKTIR.
Misyon
.ACAR İLKOKULU OLARAK, • MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; • SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, • İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, • ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, • MİLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, • BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, • KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, • GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER,YETİŞTİRMEK.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:30 --- 14:00
KÖMÜR VE ODUN SOBASI
Ulaşım
Köye git-gel sıkıntılı olduğu için genelde lojmanda kalınmaktadır.Ya da özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır,öğretmen servisi her zaman bulunmamaktadır.
Batman a sabah 8 de köy servisi kalkıyor. Dönüşte 15 civarı
.BATMANA 70km ilçe merkezine 25km yol asfalt durumda
bilgi yarışmaları,spor turnuvaları,satranç turnuvaları...